Köszöntő

 

 

"Talán elmondható, hogy a magyar pénzügyi kultúra területén véget ért a "sötét középkor" és átveszi helyét a "felvilágosodás" ahol a mi szerepünk döntő fontosságúvá válik."

 

EliteFinance Team

 
 

Nagyot változott a világ az utóbbi időben a pénzügyi szolgáltatások területén is. Vége a megelőző időszakok hozamaival érvelő, és termék értékesítésre fókuszáló tanácsadók korszakának.  Napjainkban jellemzően alacsonyak a  betéti kamatok és  reálhozamok, folyamatosan változnak az  adózási szabályok. A pénzvilágba és azok szereplőibe vetett bizalom is csökkenőben. A mindennapi életben  igyekszünk saját igényeinknek megfelelő mélységben több forrásból is tájékozódni pénzügyeink tekintetében, ha döntés előtt állunk.

De vajon mennyire tudunk a rengeteg információ  között eligazodni?

 

Hisszük, hogy soha nem volt még akkora szükség pénzügyi tervezésre, szakszerű tanácsadásra, mint napjainkban, amikor  a halogatás az egyik  legrosszabb  irány lehet.

Az EliteFinance tanácsadóiként  üzleti tapasztalatainkra támaszkodva egy olyan koncepciót alakítottunk ki, mely hitünk szerint a jövő útja lesz a minőségi Pénzügyi Tanácsadás területén. Alapja a bizalom és kölcsönös személyes szimpátia, mely nélkül egy hosszú távú kapcsolat nem működhet. Hitvallásunk szerint ma az ügyfeleknek Tanácsadót kell választaniuk, nem pénzügyi terméket. Szakembereket, akik ezen elvek szerint dolgoznak és az ügyfeleik érdekeit képviselik.

 

Ennek kezdő lépését, a személyes megismerkedést tartjuk kemelten fontosnak.

Hisszünk a közös kötelezettségvállalás fontosságában is, így nem maradhat magára egyetlen partnerünk sem, aki minket választott. Mi  azonos szakmai értékeink  és hitvallásunk alapján közösen is vállalunk ügyfeleket, illetve szükség esetén egymás ügyfeleinek is segítségére leszünk.

 

Bízva abban, hogy szemléletünk  találkozik az Ön elképzeléseivel, hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!

 

Kapcsolat >>